Despre noi

Editura BRUMAR© a apărut în 1994 și este astăzi una dintre editurile cele mai relevante din vestul României.

Are un fir al vieții neîntrerupt, presărat cu multe povești captivante, apariții marcante, reușite culturale și comori bibliofile de neegalat.

Suntem mândri de moștenirea noastră și de experiența cu care vă facem cunoscută o gamă variată și condeie iconice ale poeziei, romanului, artei, științelor, medicinei si tehnologiilor, prin cărțile noastre. In 2019 am împlinit 25 de ani, suntem una din cele mai vechi amprente de cerneală pe hârtie din România post-decembristă. Fondatorii și mentorii noștri au sădit rădăcinile muncii noastre de astăzi: suntem o echipă care nu-și pierde valorile: promovarea culturii și a științei, a creativității, a frumosului din text și imagine.

De-a lungul anilor, am fost martori și generatori de schimbări care au marcat lumea cărților și am fost creatorii unora din cele mai apreciate titluri publicate vreodată în România. Catalogul nostru e garant pentru avântul de a reinventa cartea din generație în generație.

Prin modul de lucru, ne străduim să promovăm o industrie mai incluzivă, pentru a ne asigura că editura noastră și cărțile pe care vi le prezentăm sunt la fel de diverse ca și societatea din care facem parte.

Astăzi, continuăm să fim prezenți la cele mai mari evenimente din industria editorială. Într-o piață care se schimbă în mod constant, extindem definiția cuvântului editor: lucrăm cu talente din toată gama de creație – de la prestigioase instituții de învățământ și cercetare până la noi nume din universul literar local și internațional.